På beställning!

Jag gör kort efter beställning, till dop, fest, grattis kort.
Recept böcker, gästbok mm.
Hör av er om ni vill veta mer.

torsdag 19 november 2009

Floating...

Igår hade min mamma bokat så att jag skulle få gå på floating. Hon tyckte att hennes dotter behövde lite relax..Tack snälla mamma för det.
Kan väl tyvärr säga att det inte var något för moi...Kom ner i "tanken" la mig o flöt..det funka ju bra..haha. Sen så kom musiken på..börja med underbar naturmusik..typ fåglar o sus.Men sen så kom den där jävla gitarren o rassera allt....Sen kom jag på att jag skulle släcka lyset..det gick oxå bra. Men nu är det ju så att jag lider av klaustrofobi o den gjorde sig mer gällande när det blev mörkt. Så med flytkudde under huvet o en hel drös saltvatten så skulle jag försöka vända mig om för att släcka. Ni kan ju själva förstå hur bra det gick..hehe. Men men, tillslut lyckades jag med det oxå. Tillråga på allt så låg jag där o flöt fram o tillbaka..länge...tills jag blev illamående. Var inte heller så skönt med trycket över bröstet pga astman, det var väldigt fuktigt där i tanken..Haha.
Så när jag väl efter 30 långa minuter fick komma upp så var jag så mycket mer stressad än jag var innan jag utsatte mig för detta nya fenomen.
Ska även tillägga att jag verkligen hatar att bada badkar..men det hade jag inte en tanke på när jag gick dit.
Ja..så kan det va.
2 kommentarer:

Elin sa...

Tycker du va duktig som härdade ut hela halvtimmen trors smärre sjösjuka=)
Puss på dej min älskade vän

Elin sa...

jag kan va din floatväst vettu =)