På beställning!

Jag gör kort efter beställning, till dop, fest, grattis kort.
Recept böcker, gästbok mm.
Hör av er om ni vill veta mer.

söndag 31 maj 2009

Mors dag...

ja vilken mors dag det blev. Imorse när jag vaknade tog jag en dusch., kände mig lite öm i mellangärdet. Tog en samarin innan jag begav mig till jobbet. I bilen blir det bara värr o värr med magen. Så sjukt ont!! Tar mig till jobbet där jag däckar i soffan med sån jävla smärta!! Efter att fått in en vikarie så skjutsar Elin upp mig till akuten. På vägen dit blir jag bättre..phu. Efter lång väntan o provtagning så får jag reda på att jag haft gallstensanfall plus att levervärdet är lite för högt. Får medicin med mig o tid för gallröntgen kommer. Jag kan bara säga att det gjorde så sjukt ont!! Hoppas jag slipper uppleva detta igen och att det inte behövs någon operation. Som tur va så var ju Elin med upp, så det blev mitt i allt en del skratt oxå. Tack för det!!

lördag 30 maj 2009

Nu är det dax..

Nu har jag skjutit på det för länge. Men bestämde för några månader sen att när liljekonvaljerna ploppar upp, då får det bli.
Min pappa älskade nämligen den blomman. Så ikväll åker jag o min man in till minneslunden. Tog en härlig skogspromenad idag o plockade en bukett, fick även mina 2 vänners buketter att ge till pappa. På torsdag skulle han fylla 63år, så det får bli en liten grattis bukett oxå.
Puss på dig pappa..ses sen.
Du fattas mig.

fredag 22 maj 2009

Mitt hem..

Har fått ett tips om att blogga på hur jag har det hemma. Så nu när jag äntligen fick lite tid över så gör jag det. Det här är från en av hyllorna i mitt "gåin skafferi" Älskar gamla saker.
Spishörnan..vi bevarade den gamla stenväggen. Fint tycker jag.
Köksön.
Min nyinförskaffade rosgömma från Lövstad..älskar.

Ena fönstret i matrummet.
Gästtoaletten.
Tavlor som pryder ena väggen i matrummet.

Så där, nu är det gjort..tog bara bilder från mellan våningen..övre är inte klar än. Jo mitt scraprum men det får bli en annan gång.
Kram på er och kommentera gärna..

Idag..

åkte jag till "Maxi" och handla. Köpte kläder till dopet imorgon och givetvis mer dop presenter. Kan inte låta bli. Till mig blev det en vit blus, toppen fin från H&M.
Träffade även Anna o Nathalie där, trevligt. Vi gick runt lite, lill tjejen fick pannkakor med SYLT..mm.
Anna o Nathalie följde med hem så busarna fick leka lite. Haha..vilka humör!! Anna o jag tjattra på bra, som alltid.
Ska göra ordning paketet till imorgon oxå..sen blir det nog soffläge. Var vaken med Saga inatt som hostar tokigt mycket. Så både hon och jag kommer somna ovaggat ikväll.

Skorna som jag köpte till Saga idag..söta va?!

måndag 18 maj 2009

Äntligen..

är helgen slut så man fick va ledig idag. Skönt.
Har plockat lite här hemma, behövdes kan jag säga.
På kvällen nu så var vi på Linns skola på familjekväll.
Dom hade bakat pizza o kladdkaka, trevligt. (för dom som åt, hihi)
Saga va väldigt lugn, tillhör inte vanligheten. Kolla runt på olika jobb som dom gjort i skolan. Kul.
När vi kom hem tog jag febern på huligan, 38,5..därav lugnet i skolan. haha.
Har provat mina jeans idag..fick slänga 15par som blivit förstora. Total lycka!!

Imorgon ska jag in till staden och träffa Anna. Trevligt. Sen ska jag handla dop present till Emilia. Vad ska jag hitta på?? Inget vanligt, silver nä hu det vill jag inte. Kommer nog på nått, har en idé.

Tänkte även lägga in bilder, men Linn har kameran så det får bli en annan dag.
Kommer bli många kort då, haha.

Puss på er.

söndag 17 maj 2009

Va tiden går..

Idag blir min tjej 14år. HIPP HIPP HURRA!!!
Åren bara går, hon blir äldre o jag har inte åldrats nått..haha. Eller hur!
Tyvärr så jobbar jag idag, som jag nog alltid gjort när Linn fyllt år.
Kalas blir det på riktigt den 25, men i kväll så ska snuttan få ket av oss. Hon fick en väldigt fin kjol i morse (kl7) innan jag åkte till jobbet.
För 14år sen låg jag med en liten krabat hos mig...helt färsk..ny..liten..underbar..världens sötaste...lilla ungen. Hon föddes kl7 på morgonen..men jag fick vänta tills halv tolv...(tror jag) innan jag fick träffa henne. Det blev ett akutsnitt och sen kuvös för henne och jag fick vakna upp efter narkosen innan hon kom upp till mig.
Vilken underbar känsla...LYCKA.

Ikväll blir det film..som hon bestämmer givetvis..(men utan tilltugg, ialla fall för mig)Det ska bli så mysigt..längtar.

Ha det bäst där ute..

GRATTIS IGEN LINN!!!!

lördag 16 maj 2009

Äntligen..

är hon här!! Idas lilla tjeja kom inatt. Som vi väntat!
Har legat vaken halv natten o väntat..haha.
Efter mycket aj..o ett snitt så kom en liten krabat till världen.
Hon vägde 2825g och är 49lång.
VÄLKOMMEN OCH GRATTIS TILL EN NY LITEN FAMILJ!!!

söndag 10 maj 2009

Snart..

..är den här natten slut. Ska bli så skönt att komma hem o nanna kudden. Har bråkat med en spindel hela natten. Trodde min fobi var borta..men så var inte fallet. När jag kom ut i hallen på jobbet så mötte jag en rackare, stor som en ja..gammal 50öring. Hjärtat liksom bara la av...sen har jag haft stora bekymmer om var den varit. Haha..en gång spela jag hockey med den..hu va dom är otrevliga.

I helgen har jag varit hos Anna. Skulle varit pysselträff men för många drog sig ur..tråkigt. Men Anna o jag tog en 14timmars träff!! Alltid så kul att träffa henne.En STOR kram till dig!! Kan berätta att på´dom timmarna blev det 4kort gjorda, inte illa. Haha.
Åh på kvällen åt jag en kebabsallad!!! Det va så där gott ni vet...mm.
Prata med Fia och Mahlin på kvällen o det hördes att dom hade en trevlig möhippa. Hoppas man får höra det musikaliska resultatet sen..
När jag kom hem på natten så upptäcker jag att min kära man har mublerat om i vardagsrummet!! Han är för go!! Blev kanon.

Annars flyter allt rätt fram för tillfället!! På väg åt rätt håll. Mycket att tänka på o göra. Men det kommer bli toppen bra.

Hörs senare i veckan.
Kram på er alla som läser.

onsdag 6 maj 2009

Tingeling tingeling...

Sitter i butiken o tittar på när det görs smycken. Kan bara konstatera att det inte är nått för mig, tyvärr. Vilket pill!! Hu..
Skriver inte så mycket just nu, har en del att tänka på. Massor som ska ordnas o hinnas. Får se hur allt blir i slutändan.
Jag vet att hur den än går så har jag verkligen hittat fina vänner!!

Snart är det lördag o då ska det skapas kan jag lova!!
Min chef har beställt 2kort av mig, så då ska jag göra dom.
Sen ska det givetvis bli skitkul att träffa alla igen.

Så vill jag bara säga till min vän. Du är toppen! Du kan göra det du vill göra, för du kan!! Du är en riktig toppen person. Sen vill jag säga att ta inte åt dig av det vissa säger, för dom vet inte vad dom pratar om!! O vad som än händer så kommer jag alltid finnas här, bara så du vet.
Puss på dig min goa vän!!