På beställning!

Jag gör kort efter beställning, till dop, fest, grattis kort.
Recept böcker, gästbok mm.
Hör av er om ni vill veta mer.

söndag 10 maj 2009

Snart..

..är den här natten slut. Ska bli så skönt att komma hem o nanna kudden. Har bråkat med en spindel hela natten. Trodde min fobi var borta..men så var inte fallet. När jag kom ut i hallen på jobbet så mötte jag en rackare, stor som en ja..gammal 50öring. Hjärtat liksom bara la av...sen har jag haft stora bekymmer om var den varit. Haha..en gång spela jag hockey med den..hu va dom är otrevliga.

I helgen har jag varit hos Anna. Skulle varit pysselträff men för många drog sig ur..tråkigt. Men Anna o jag tog en 14timmars träff!! Alltid så kul att träffa henne.En STOR kram till dig!! Kan berätta att på´dom timmarna blev det 4kort gjorda, inte illa. Haha.
Åh på kvällen åt jag en kebabsallad!!! Det va så där gott ni vet...mm.
Prata med Fia och Mahlin på kvällen o det hördes att dom hade en trevlig möhippa. Hoppas man får höra det musikaliska resultatet sen..
När jag kom hem på natten så upptäcker jag att min kära man har mublerat om i vardagsrummet!! Han är för go!! Blev kanon.

Annars flyter allt rätt fram för tillfället!! På väg åt rätt håll. Mycket att tänka på o göra. Men det kommer bli toppen bra.

Hörs senare i veckan.
Kram på er alla som läser.

4 kommentarer:

Idish sa...

du skulle ha sett spindeln i min brevlåda! den va äcklig och STOR!
Kram

Mia sa...

Jag tycker att spindlar är jätte gulliga och rara.Fashineras varje gång jag ser en fattar inte hur dom kan ha sån kordinations förmåga att alla benen följer med liksom. Du får hata mig om du vill fniss !Vi kan prata mer om dem i morgon om du vill fniss !

Ann-Sofie sa...

Gulligt att du har länkat till mig från din sida! Nu finns du på min också...Får vi se lite av dina alster? Kram Ann-Sofie

Tussemaja sa...

Tycker det var synd att det blev inställt. Men jag hoppas på nästa gång. På söndag ska jag iväg på en scrapträff i Sparreholm.