På beställning!

Jag gör kort efter beställning, till dop, fest, grattis kort.
Recept böcker, gästbok mm.
Hör av er om ni vill veta mer.

lördag 24 oktober 2009

Varför..

Det här inlägget kommer handla om min vikt..så vill ni inte höra gnäll så läs ej vidare!!!


Jag har kämpat med min j-la vikt i flera flera år, utan resultat. Men nu äntligen har jag hittat en metod som passa mig till en början..Nu är jag osäker.
Jag började med soppor o fick äntligen det snabba underbara resultat jag ville ha..Kilon rasa!! Har lyckats gå ner lite mer än 27kg på 13v..men har gått upp typ 4av dom..vilket är normalt. Kan ju tyckas att jag borde va nöjd eller jävligt nöjd tom...o det var jag oxå. Men det är jag inte längre!! Märker att jag fan har fått ätstörningar...sjukt..äter sånt som jag inte åt förut. Varför?? Kanske för att man uppskattar att kunna äta efter flera flera v av svält..bara soppa hela tiden. Det är nått jag måste jobba på kan jag lova..Men det är ju ändå positivt att jag märker det..
Hur som...idag känner jag mig som en fet j-la gigantisk flooodhääst!! Det är på riktigt jobbigt!! Försöker intala mig att jag har gått ner...ska ner mer, för jag är långt ifrån färdig. Men jag tycker ändå att jag borde känna mig tacksam för att jag ändå är 23kg lättare..Men nej..
Känner mig som innan!!! Ni hör ju själva hur sjukt det låter. Soppor i all ära, för dom hjälper mot vikten, men mina känslor o tankar har inte runnit ut med dom.
Jag behöver nog gå o prata med nån..eller så kanske det hjälper att bara skriva ner all skit jag känner här. SOm sagt, ni behöver ju inte läsa.. Men genom att jag skriver här så¨blottar jag mig ju lite...det blir kanske lite terapi.. Värt ett försök..

Inget samanhang för er kanske...men det va faktiskt skönt för mig.

Puss o hej från mig.

6 kommentarer:

Elin sa...

Lilla vän! Du har varit jätteduktig och kämpat på med dina soppor!! Och du har ju som du själv skriver rasat i vikt. Det är förstås jättetrist att du själv känner dej enorm, men om det kan vara till nån tröst så kan ja i alla fall intyga att så verkligen inte är fallet!! Du ser helt annorlunda ut nu! Och det finns ju en anledning till att du har fått kasta 90% av din garderob. =)
Förstår att detär svårt att sluta tänka på vikten när den har blivit en del av livet, men snälla Hella...försök! Du är jättefin nu!!!

Förövrigt så håller ja med dej om en sak....kanske är bra att skriva av sej lite då och då...

Älskar dej min underbaring!! Puss och kram

Anna sa...

Vännen min!
Du har varit såååå duktig och kämpat på. Jag är verkligen imponerad av dig ska du veta.
Du är jättefin!!!

Puss på dig min fina vän!

Ida sa...

Hella bella! Du är skit duktig och de syns verkligen att du gått ner massor. Du ser piggare ut oxå!
Unna dej nått riktigt skönt som ex massage eller nått o skäm bort dej lite, de är du värd efter detta! Sen kan du kämpa vidare.
Självförtroendet kommer!
Kram på dej!

Tussemaja sa...

Du är inte stor som en flodhäst... det kan jag garantera! Det är bra att du i alla fall har självkännedom och att skriva av sig är som en egen terapi (och ganska gratis). Fortsätt kämpa!

Ann-Sofie sa...

Det som händer när man går ner så snabbt är att hjärnan inte hänger med. När jag gick ner 20 kg på 14 veckor kände jag mig faktiskt lite deprimerad. Jag tyckte inte att jag var smal, men andra sa att man såg sjuk ut mm. Det är nog vanligt som du känner och det kommer att gå över. Det värsta är att mycket kretsar kring mat fortfarande. Jag har blivit en jojo-bantare och det är inte sunt. Hoppas du inte blev ännu ledsnare nu! Kram

Helene (Hella) sa...

Tack snälla för alla kommentarer.
Blir verkligen jätte glad.
Det kommer säkert lösa sig...måste bara programera om mig i huvet först..haha.


Inget ni skrivit har fått mig må sämre..snarare tvärtom.
Kram på er..