På beställning!

Jag gör kort efter beställning, till dop, fest, grattis kort.
Recept böcker, gästbok mm.
Hör av er om ni vill veta mer.

lördag 27 februari 2010

dagen idag..

Åkte till stan med lillfis o Linn efter lunch. Linn skulle klippa in sitt löshår, o det blev så super bra!!! Mycket fin Linn blev det.
Monika (frissan) lyckades med mycket fjäsk övertala Saga att hon skulle klippa sig. Så på måndag blir det både ny frisyr, manikyr, glitter i håret o klubba för Sagas del..haha. Tänk vad dom gör för att få nya kunder..haha
Köpte en tröja på Gina..som Linn vill ha..;)
Inhandling av lördagsgodis givetvis..
Väl hemma så fixade Linn en ny blogg till mig, där jag ska lägga ut mina alster jag gör. Blev väldigt nöjd! TACK LINN!!!
Tilla göran in på http://hellas.devote.se (länka gärna om ni vill)
Kvällen bjöd på tacos, gott..Ingen melodifestival för mig..nej tack. Satt i mitt pysselrum en stund istället o försökte få ordning på tankarna.

Min svärfar är i Chile nu...o det är ju inte riktigt där man vill vara idag..Jag hoppas han hör av sig snart så vi får höra hur det är med honom o hans syskon.
Man blir ju så orolig.
Väntar väntar...

Kan ju inte låta bli att oroa mig över huset oxå..Svärfar har lagt ner nästan 700000 på renovering sen vi fick det..Känns nog inte så kul för honom om det bara rasat då..

lördag 13 februari 2010

Igår hände nått otäckt med Saga.
Efter att ha haft feber onsdag o torsdag så vaknade hon feberfri. Skönt!!
Men på kvällen så blev hon blek..Hon somnade fort o som en stock!
Det kändes inte bra o när jag efter en stund titta till henne så va hon svettig men kall. O jag menar kall!! Vi tog tempen o hon hade bara 35,6 o den sjönk ner till 34,9!!!
Efter samtal med en super go kvinna på 1177 så la jag mig med henne på mig o 3 filtar för att försöka få upp hennes temp, men det funkade inte. Hon kändes bara kallare o kallare.
Vi väckte henne för att få i henne varm dryck men det ville hon givetvis inte ha, hon blev väldigt väldigt arg/ledsen/rädd av hur det kändes i hennes lilla kropp antagligen. O det va bra!! För hon skrek sig till en temp på 36,2 så ambulansen som dom ville skicka behövde inte komma!!
Kan säga att dom här 2 timmarna var väldigt hemska...paniken i min kropp men ändå försöka va lugn för hennes skull....usch.
Har aldrig hört att tempen kan sjunka så lågt...o jag hoppas verkligen att jag slipper va med om det igen!!
Idag har hon en temp på 36,6 är lite blek men pigg o på bra humör!!

måndag 8 februari 2010

Hur känns det då??

Igår jobbade jag mitt sista arbets pass med världens bästa jobbar kompis!! Vi har haft en toppen helg verkligen. Vi jobbar så bra ihop, vet vad som ska göras o när. Inget knussel här inte..
Så hur känns det då..? Det är blandade känslor. Jag är givetvis super glad att hon fått ett sånt kanon jobb där hon kommer trivas toppen. Men jag skulle ju vilja ha henne med på jobbet som jag hamnar på givetvis..
Så vi kan väl säga att det är sorgglatt..hehe.

Kommer att sakna dig min hälft..Lycka till!!!